Mijn reis voor het schrijven van mijn eigen boek!

Lieve allemaal,

Ik ben al een tijdje bezig met het publiceren van blogs, vooral over de business, “positive mindset” en marketing. Wat ik erg leuk en leerzaam vind om te doen. Echter wil ik al 12 jaar (ja, je leest het goed) een eigen boek uitgeven. Zo kun je maar zien als ik iedere dag een klein stukje had geschreven, dan had ik nu een dik boekwerk gehad. Maar we gaan het niet hebben over: wat, als etc. We gaan het nu gewoon doen. Ik ben er klaar voor!!

Voor nu ga ik niet in op de inhoud van het boek, wellicht dat ik dit t.z.t. kenbaar ga maken maar graag wil ik wel mijn “reis” met jullie delen d.m.v. vlogs…  (hoe het er mij vanaf gaat om mijn eigen boek te schrijven en alles wat erbij komt kijken). Ook zie ik het als een “virtuele” stok achter de deur. Blijkbaar werkt dat altijd goed bij mij.

To be continued! Ja, nu gaat het echt gebeuren!

Liefs, Marietta

 

 

The Latest Younikorn Blogs...

© 2020 YOU-NIK-orn All rights reserved | COC: 68120338

You're mobile!
So why don't we just...